zvíře-ná
Anotace: hříčka se slovíčky
Rozverní výři víří,
až se výřice pýří.
Dvoří se i netopýří
ve víru úplňkové noci,
jak ve vířivce energií
rozvířená zvířata
svíjejí se v tanci
života a víry.
Věrní i nevěrní,
vrní kolem ní.
A zítra?
Kdo ví?
Co říci více?
Šetři si slzy
anebo plíce?
Přečteno 448x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., lennerka, Zefi, enigman, Mbonita, Bíša, umělec2, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)