ŽIVÁ VODA
Anotace: ...věnováno lidem.
***
Oddělil jsem mlhu od okolního světa,
když jsem se plazil a hledal stíny veta,
duha byla nádherou.
Ve stopách života, které se mnou jdou,
šlapou si tam a zpět, jedna na druhou.
Našel jsem co jsem chtěl, otisky jiných
… bosých.
Ty jsou tím směrem, drží mě nad vodou
v oblacích,
které tou vysněnou aurou jsou, živou.
***
Přečteno 322x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, Markéta Hl., labuť, Quigleika, modrá..., enigman, Mbonita, Simísek, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)