Anotace: co dodat...
A kdo říká, že to je na základě vlastní zkušenosti? :) občas je lepší věci zgeneralizovat ;)
05.12.2009 14:27:00 | Uršula Helmutová
Chápu to správně tak, že ses nechala příliš snadno "sbalit" a tomu člověku jsi ukradená a proto říkáš sbohem? :)
05.12.2009 13:37:00 | Antonín Sander