JAKÉ JSOU MOŽNOSTI
Anotace: /jaké jsou možnosti..../
Jaké jsou možnosti
mlčení všednosti
v zamlčené něžnosti
když tě hledá v zavětří
nikdy více nespatří
Jaké jsou možnosti
bez pochybností
kytice všednosti
s vteřinou se bratří
slzu z oka setři
Jaké jsou možnosti
hřichu z něžnosti
bez prokletí
slova jsou jak ostří
basnici se hloupě tváří
Jsou ještě možnosti
jsou ještě pochybnosti
JSOU ještě MOŽNOSTI
V mlčení všednosti
jsou ještě...
Přečteno 264x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., labuť, Mraveneček, Jarka, enigman, Mbonita, Bíša, Kapka, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)