krátce z konce vidlí...
bílo nebýlo
tma byla vytlemená jako děcko
odevšáď sa kůřilo
a plameně mlsně
voblízávaly všecko neživo…
za těch časů
jsme byli ještě řízci telecí
a ani totkaj
proti zrcadelnici
nejsme žádný krasavcí
ale
furťák život docela jó…
a vás člověcí
pokaždý u nás rádi uvidíme
pěkně naživo...
Přečteno 313x
Tipy 37
Poslední tipující: pejrak, LeeF, isisleo, Markéta Hl., labuť, zelená víla, Tanzania, hašlerka, jita.1965, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)