Bratříček
Anotace: pro pseudooptimisty a jiné pseudocokoli
Sbírka:
kdes všude byl
...
I.
Zbývá pár not - do konce skutečna
- do začínání : zrcadlení
Zbývá pár not poněkud nebezpečných
- a to už mnoho není
Jsou si tak podobní
neskutečno a nepravda
a ta
má krátké nohy
II.
Neskutečno a nepravda
dvojčátka k zulíbání
ale jen bratříčka neskutečno
si můžu zamilovat
Oberlená nepravda ale hodlá
vybrat své pohledávky do posledního halíře
handlíř
lichvář žvást
nepravda nepravda
Ačkoli uvadla
hodlá
a co hůř:
nejhůř
dokáže
zdanit sklizeň...
.
Přečteno 388x
Tipy 24
Poslední tipující: pamp_elka, WAYWARD, PANGÁSIUS, Markéta Hl., labuť, Zefi, takova, BArBArKO, enigman, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)