BÁSEŇ MIKULÁŠSKÁ
Anotace: ODNESE MĚ ČERT ???
666 ČERTOVSKÁ 666
Já nejsem ten, kdo dává dárky,
Já nejsem ten, kdo slaví svátky,
Já nejsem ten, kdo lásku dává,
Já nejsem ten, kdo rád si hrává,
Já nekoukám se na pohádky,
slavím pouze Černé pátky,
dny Třináctého nejlépe,
ještě lépe Prokleté,
z Krize mám jen potěšení,
Peníze rád v Zlato měním,
Mám radost když kvete bída,
tečou Slzy, pot a vína,
Jsem ten kdo řídí banky,
Jsem ten kdo řídí války,
Jsem ten kdo točí světem,
váš majetek MY patří všechen,
JÁ jmenuji se !!! LUCIFER !!!
Přečteno 927x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, lucajda89, Bíša, susana načeva, hypertenze, takova, Mario de Janiero, sveřep, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)