Konečná
Jak divoká kobyla
zběsile běžící
jak tiše se rouhající
pokorní věřící
Hrabeš na dno sil
dáváš si do těla
mícháš obsah žil
s práškem anděla
S parou jak bejk
a rytmem seňority
necháváš city bejt
srdce schováš do ulity
Se strachem zaječím
dereš ven ego
stát se už něčím
skládat básně jak lego
Život ti utiká
jen práce a stresy
myšlenka uniká
skrz prázdný prsty
Kruhy pod očima
prázdnejma rukama obrazy
vzdušnejma zámkama
tě osud dorazí
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, hašlerka, Matty09, Elisha, Bíša, Zefi
Komentáře (3)
Komentujících (3)