život je jen krutým bičem
L je láska
T je touha
To tě však neomlouvá
K je krása
CH jest chtíčem
Život je jen krutým bičem
Ž je život
S je snaha
Co z člověka dělá vraha?
V je vírou
N nadějí
To však minulost nezmění
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: PANGÁSIUS, susana načeva, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)