o(h)něm
.
kov na kov...a
rozpálit ... narazit
taky trochu lakovat
pak sklad
(pozor - ekrazit!)
...........................na kůži kůže
...........................dech jeho ... její
...........................jejich těla úže
...........................nejúžeji
rozhořelý oheň
nahoru a dolů
...........................ohněm tím až na povodeň
...........................spolu
.
Přečteno 465x
Tipy 42
Poslední tipující: pejrak, pamp_elka, TetaKazi, Jiparo, Zefi, Jana M., Gamiani, Sleepwalker, stravla, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)