kalená...
měl jsem za to
že už se zahojila
ale
chyba lávky
nepřítel z dávných časů
zasutých v nepaměti
se vrátil zpátky...
zběsile proběhl jsem
průvodem oživlých mrtvol
každodenních protagonistů
divadla v ulicích světa
a zhroutil se
zkroucený bolestí
rozjitřených ran
zešedivělý časem
do povlávajícího stínu
majestátních buků
v zámeckém parku
u mramorových bloků
zkamenělých explozí
divokých fantazií pestrosti
neznámých autorů...
Ona se nevzdává
stojí klidně opodál
ve svetru z cejby
s trsem vřesu a čeká...
dáma co mi stále připomíná
tu špetku dobra
co někde uvnitř kdysi zasadila...
tak přece
vím to
nežiju do ztracena...
zvedl jsem se
kráčím k ní
ona se usmívá
a jde mi naproti....
Fortuna...
Přečteno 308x
Tipy 47
Poslední tipující: pejrak, Juraj Hrom, isisleo, Markéta Hl., modrá..., labuť, jita.1965, Zefi, Kapka, floreciente, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)