Anotace: ...krásným a šikovným ručkám....
Moment jsi úžasně zachytil
ve světle, třpytu loken havraních,
a za oknem něžně dopadají vločky...
co říkáme jim sníh...
07.12.2009 14:32:00 | Veselý Drak
Na hlavu snítku vavřínu
k nohám stromek modřínu
neva že je opadavý
spleteš mnohé hlavy
dílkem svým něžným
ať ženy jsou či kněžny.
06.12.2009 22:42:00 | Zasr. romantik
Díky krásná básničko,
jenom místo smaragdu,
jsi měla dát tyrkys nad líčko
ST
06.12.2009 19:54:00 | Kars
uteče mentem advent narvanej sentimentem
říkávám Vlasto neni to často?
ty stromků plný stoky
vánoce slavil bych tak ob dva roky...
06.12.2009 17:14:00 | zenge
víš
lavrový věnec si zasloužíš
za své básnění
krásné,milé
jako denní snění...
ST
06.12.2009 15:17:00 | Mbonita