Jenom dvě těla, co to chtěla
Laciná slůvka šeptaná do tmy
v ústech pachuť rumu s vodkou
Zoufalý nářek: Tak už budeš? Kdy?
Prý: Buď mou číčou, krotkou.
Strážný anděl se skleněným okem
neslušné návrhy ti číčo dává
Tak se předveď se svým smyslným krokem
tys prý jeho kořist dravá
Jenom dvě těla, co to chtěla
však na lásku snadno zapomněla
Laciná slůvka s vůni hořké čokolády
v ústech pachuť spáleného masa
Zoufalý výkřik: Sakra, co já dělám tady?
Lehký povzdech: Slzu zachytila posmutnělá řasa..
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, CORONATION, Fighting Dreamer
Komentáře (0)