Anotace: ...
Lichotné pravdě spánku smím-li věřit
mé sny mi věští blízkost blahých zpráv
/Shakespeare/
:)
07.12.2009 10:03:00 | sveřep
Že láska bývá na obtíž,když je mi smyslem bytí?..za školu možná chodili...však slavní jsou až příliš a kdo osud by nezaprodal té vyšší moci zhůry,když slíbili by nekončící slávu zde na Zemi...matika mě něbaví neb jí nechápu...však důležitá asi bude...
06.12.2009 19:45:00 | urcite.me.neznas
Shakespeara bytostně odmítám, ale Tvůj výtvor mě vážně zasáhl :) Taky jsem v lavicích takhle snívala...
06.12.2009 18:53:00 | ziriant
...je škoda prospat i tu matiku...vím to z vlastní zkušenosti.
Romeo s Julií chodili za školu a slavně neslavně skončili, protože si nedokázali spočítat, jaké důsledky může mít nešťastná, přehnaně romantická láska...
A výjimečnost bývá v životě spíš na obtíž i když může přinášet neobyčejné prožitky...
ST!
06.12.2009 18:40:00 | Mario de Janiero