Překonávání strachu
Anotace: Člověk se nějak musí bránit...
Bála jsem se tmy,
bála jsem se mraků,
bála jsem se zimy,
bála jsem se hluku.
Pak, když mi to bylo k smíchu,
bála jsem se už jen smrti, vrahů a bolesti.
Posléze jsem zjistila, že se bojím strachu.
S tím bylo nutné něco provésti.
Teď už se nebojím,
snažím se vše přijmout tak,
jak to je. Za svým si stojím,
neděsí mě tma, hluk ani mrak.
A co mi k tomu všemu dalo sílu?
Co mám místo strachu za náhražku?
Pouze jsem znovu našla víru,
v Boha, v sebe, v Lásku.
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)