Podzimní romance
Anotace: A tak si své chyby svádím na počasí....
V lánech pohřben tichým stenem
rusovlasých stromů chtíč.
Zima bloudí pod kořenem,
tam, kde hledá život skrýš.
Kde teplo sálalo již z rána,
kde po mezích jsme chodili,
dýchá půda rozoraná,
deště lásku stopily.
Jinovatkou opředené,
tichem, klidem - pouhý sen,
naše cesty rozdvojené
beznadějným podzimem.
Přečteno 582x
Tipy 67
Poslední tipující: Satha, Radek.oslov.Šafárik, Šerák, Gabrielle, chroust17, Vlk v rouše, kuskus pruhovaná, drsnosrstej kokršpaněl, Vittoria, 4LJFilip, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)