Zapomenout
Obraz je rozmazán slzami,
utichl žár té noci,
dotyků pár s větrem zápolí,
chlad měl nás ve své moci
Síle vášně já unikám,
a radši nebudu se ohlížet,
vytrhnu list všem kronikám,
ať jen zakryje vše bílý snížek
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, Jamesow, hašlerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)