Jen pryč
Chci vzlétnout a nevážit nic,
odlétnout hodně daleko,
jen tak zbyde mi mnohem víc,
když vše je jen tak na oko
Jen ucítit dotyky snů,
a květy co voní touhou,
říct přes hustý závoj dnů,
odpověď na otázku tvou
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamer, Alasea, Mraveneček
Komentáře (0)