Jako pták
Můžeš říct to desetkrát
můžeš prosit, žalovat
stejně budu jako pták
lítat v stromů korunách
Padáš něžně na můj spánek
o tobě si klidně sním
popsali jsme jen pár stránek
co bude dál, uvidím
Někdy se mi hlava kroutí
když tvá slova krásu hroutí
pak si v klidu zavolám
Ještě, že tu nejsem sám!
A další den bez výkřiku
jsme zas spolu v okamžiku
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Katyně, Maura, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)