Potřebná ...
Potřebovala pomoc malou
ne, nemůžu zavrtěl hlavou.
Je pro ni důležité někde být.
On slíbil, pak na něco si vzpomměl, má jinde být.
Tak to už tady jednou bylo.
To už se jednou stalo.
Jejich vztah to zničilo.
Jejich lásku to zahubilo.
Opakují staré,stejné chyby.
On mlží.
Ona mlčí.
Je to jen samé kdyby.
Jejich láska je zničí.
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, vodnař, nejsembásník, enigman, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Agniezka
Komentáře (5)
Komentujících (5)