Anotace: Báseň o vlastní volbě, o relativnosti dobra a zla, o svobodě a závazcích.
a co až si vzpomeneš? Líbíš se mi...tebe si dám do oblíbených...
09.03.2010 13:23:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
proletět se po střechách
holubům podkopávat nohy...
...zradit....zradit znovu
zapomenout dočasně.
Pro mne za poslední dobu jedna z nejsilnějších, nedoceněná. Posílám si ji :)
26.12.2009 21:55:00 | pamp_elka