Zakopanej pes toho všeho
Anotace: Poprví. Poprví jsem já ta rozhodlá a odhodlaná!
"Nech ho být!
Je to užárlenej
neuvědomnělej kretén!"
Slyším ze všech stran
a zacpávám si uši.
A chci tě tím víc.
"Jak s ní můžeš být?
Nesahá ti ani po kotníky!"
Slyšíš ze všech stran
a i ty uši o mě začínají pochybovat!
A to je ten rozdíl mezi námi ty zrádče!!!
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)