Lidstvo
Anotace: ...inspirace dnešní nudnou přednáškou
hmota potácející se na kraji vesmíru,
s rozumem? jen čirou náhodou.
hesla: sex, chlast, sex, sex, sex.
evoluce???
stále stejně primitivní
jako na začátku podělanýho života.
věřte si čemu chcete,
stejně není nic, nic, vůbec nic!
vize do budoucna:
????????????????
do kam?
do háje,
do dža,
do prčic,
do prdele....
kam chcete.
Jaký si to uděláte
takový to budete mít
a tak nefňukejte
a nedoufejte
a nemodlete se
a prostě se z toho
kam jste se dostali
vyhrabte sami.
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: W.O.K.O., Bíša, kleopatra.sedma
Komentáře (2)
Komentujících (2)