Za pamětí
Za pamětí je místo,
kde mají moudří lidé
zvíře
s kožichem upleteným z básní
Za pamětí je prostor
protkaný žlutou výhrou
v lese,
kde se vlhkost snoubí s harmonií
Kapky se stáčejí
do placatky života,
to jest tam, kde jsem,
kde budu a kde jsem mohla být...
Za pamětí je hudba,
co klidní zmatenou výheň
pěstí
proti zdem oblepeným plakáty
Za pamětí je obraz
tichý a voňavý
slovy,
která jsou absolutní pravdou
Kapky se koulejí
po lesklém večeru,
který je a není,
tak jako já jsem a budu a mohu být...
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Petbab, enigman, Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)