Dobré za zlým
Ostří slov a krutost očí,
v hebkosti polibků se točí...
Hladké pohlazení střídá výčitka,
dobrou vystřídá zlá vzpomínka...
Po cestě ironie sbíráš asi věty,
ty by si se mnou snad chtěl mít děti?
Vyznat se mám v tvé mužské mluvě,
v jedné minutě tebou odsouzená
a jedním dechem znovu žádaná
miluj mě?????
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)