P O D K R O V Í
***
Ve vikýři sedí panna
těmi léty ohlodána
holubí trus pírka lepí
skořápky jsou spousta dětí
starý cimbál vystruněný
dětská hračka v prach se mění
pytel žďorbů v koutě opřen
poslední host dávno zapřen
taška chybí
světlo vniká
komín by chtěl kominíka
na zápraží prachu plném
stojí děvče
je s ním ámen
stará je a ještě sama
její mysl nahlodána
početím
co s tím
asanace … doprdele s podkrovím
***
Přečteno 349x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Simísek, Kapka, Tanzania, Paulín, Juraj Hrom, mademoiselle secret, harmony, a_tao, Zefi, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)