Smetí slov bytí
Jak vzácná chvilka pro mou duši - chtít,
jako bych to slovo už neznal dřív
a najednou to nebolí, najednou to jde,
od myšlenky k činu, tělo schvácené
i ta pitomá postel má 4 nohy,
ruce jen já, nebýt nás, nebylo by nic,
všechno se stává tím, že to pojmenujeme.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)