mimozemšťanovi...
Anotace: myslíte si že existují?...
na vesmírné křižovatce
prohlubní a kaňonů
popraskala kůra
a roztočila se černá díra...
vím že nejsem jediný
pilot co neřídí
s ledovým oceánem v srdci
na který trochu ohně nestačí
a vlastně ani nevím
jestli tě příteli vůbec poznám...
je tolik nuancí
můžeš klidně stát
vedle mne a já tě neuvidím
možná ani nemám tušení
v tom svém způsobu myšlení
zda jsi vůbec živý
a jestli si uvědomíš ty
že živý jsem já...
přesto věřím
že tě jednou potkám...
Přečteno 328x
Tipy 39
Poslední tipující: pejrak, Zefi, Kapka, harmony, jita.1965, Juraj Hrom, Mbonita, Psavec, isisleo, zelená víla, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)