Do Prahy z Moravy
Anotace: Cesta dlouhá je....
* * *
Na kamarádku se těším - v buse místo mám,
však cesta je dlouhá, když jede člověk sám.
Ještě než nasednu, na tváři je to znát
v duchu štěstím skáču, musím se sobě smát
mám skvělou náladu, budu ji s sebou brát.
A tak si jedeme já a má nálada
cesta nám ubíhá a je to paráda.
Není to nadlouho, ta radost ochabla
někde mi zmizela ta moje nálada.
Bavím se, jak se dá bez dobré nálady
v křížovce prázdnotou okénka zírala
začíná již čtvrtá hodina únavy.
A ejhle, když zbývá jen chvilička do Prahy
celá rozesmátá, zdvíhá se z podlahy.
Je velmi pozorná, milá a přátelská
konečně nastává ta chvilka toužebná.
K našemu objetí též tryskem přiskočí
nám dvěma rozhodí hrst štěstí do očí.
Beru ji na milost, potlačuji svou zlost
nálada je jiná - z radosti si zpívá.
* * *
Přečteno 365x
Tipy 39
Poslední tipující: Sweet KiWi, kavec, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, Kapka, harmony, Juraj Hrom, Mbonita, Psavec, isisleo, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)