Jednu noc
Dnes v noci jsem si
prvně přála
aby mě tvá deka
celou noc hřála
Usínat u tebe
v tvé náruči vřelé
mít blízko tě
po celém těle
Moje hlava jak
na tvém polštáři spí
jak se nám zdají
společné sny
Přála jsem si i vedle tebe
oči ráno otevřít
na přítomnost čehokoli
okamžitě zanevřít
Co ještě zbývá dodat?
Snad jen škoda
že ty verše jsou staré
Nastal malý obrat
..nyní si to přeji neustále
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Churry, harmony, Psavec, Matty09, hašlerka, Agniezka, Květka Š., labuť, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)