ve světle téhle básně jsem si uvědomil, že si přes sebe v zimě na toulky modrýma stránkama doma házím úplně stejně modrou deku... až doteď jsem jí měl proti vlezlosti chladu při dlouhém sezení a barva nebyla podstatná, vlastně jsem jí neregistroval - a teď se mi nějak srazila barva s tou na monitoru a těmi slovy a... paf :)
06.01.2010 21:42:00 | drsnosrstej kokršpaněl