Krásný svět
Anotace: ..jak jsme to viděli dřív
Barevný slon,
létající pes Falko,
mluvící zubní kartáček
/babi, proč se ty zoubky nevyčistí samy?/
Láska je trvalý stav,
máma a tátou jsou pojem,
v jejich náručí jsme v bezpečí
...
Ve světě dětí je možné všechno
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: mademoiselle secret, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (0)