Anotace: ... Jen se dívat na to, jak ničíte jiné, tak jako jste ničily dřív mě,to prostě nedokážu.
Čert ví proč!Jdu s tebou do boje,holka!Hrrr na ně...ať to sviští po spravedlnosti,všehomíra.Tvé Šantideví bude pro tebe vykoupením.Kašlem na mlýny boží,ukažme,že rány a bezpráví,dá se d´ábelsky zůčtovat.Jdu shánět sílu,víru v nás,dobrodiné:-)
13.12.2009 20:56:00 | susana načeva
víš..Boží mlýny melou..věř tomu..a na každého jednou dojde..tak to je..
08.12.2009 16:19:00 | Agniezka