V oprátce
Nasazené náramky
rucé mé mi kroutí
uzamčeny na zámky
duši mou to rmoutí.
Chladný dotek ocele
studí, pálí, řeže
ocit´jsem se na cele
na kavalci v leže.
Nahota je na prodej
na špinavých zdech
upocenej, špinavej
ležím na zádech.
Na zeď se mi promítá
poslední chvíle svobody
duši mou to rozdírá
vítězství je jen pro bohy.
Lehce jsem tě obejmul
dal poslední polibek
nad oprátku se nahnul
tělo poslal do kytek.
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, deleite, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)