Afrodita
Anotace: Jen někdy bývám zklamaná, tak jako ona....
Afrodita, krásná žena.
Nepolíbena.
Rty vtisklé cigaretovému papíru,
Píseň a melodie klavíru.
Tíha společného bytí,
nese luční kvítí.
V očích sůl,
v srdci kůl.
Kolem prázdno, samota
nevděčná je robota.
Starý otřepaný vtip,
samotné jí bude líp.
Afrodita krásná žena,
navždy sama.
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
Komentáře (1)
Komentujících (1)