BÁSEŇ-NE-BÁSEŇ
Noc černá
jako zrnko kávy
padla do ulic
dlouhé krabice
s okny a květinovými
vůněmi parfémů
stopaři u silnic
býčí hlavy
perou se o pravdu
vítěz bere vše
včetně životů
svých soupeřů
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, susana načeva, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)