Zdrhla můza
Anotace: když chcete ,ale není co..
tušit co psát
namáhám hnát
A prostě píšu
byť tiše dýšu
Ale můza hodila kámen
a s mím psaním je ámen
řekněme to někomu vadí ?
Stejně to naprd ladí ..
Píšu tu sakra o ničem
je to smutným hlásičem?
Vílám tu utrhali křídla
prej chtěli jen kus jídla ..
Víly tedy smutně sedí
do tmy teskněji hledí
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Vlk v rouše, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)