Já nechci
Anotace: Všechno nejlepší k narozeninám Anewue...
Víc než jindy
sžírá mě Ona
Samota věčná
Samota má
Samota krutá
Ona…
Královna nade všemi
Po ní je jen smrt.
Vévodí strachu!
Kraluje životu!
Bičuje lásku…
Velmi drahá konkubína
a má kolem toho řečí
vždyť to je jedno…
jestli brečím
Zaplatím i tak
moje daň
za to, že jsem zde
roztrhaná
jak použitý papír
A dnes??
Dnes rozdírá mě do krve,
odkrývá mi kosti
a rve mi maso z těla
Mé obnažené srdce
Křičí!
Křičí…
Křičí?
Proč ale proboha právě dnes?
Přečteno 426x
Tipy 48
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, Gabrielle, Edmond Kadad, januve, blue, Zpátky, susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)