Něco navíc
Anotace: Ale notak, určitě to znáte
Asi jsem řekla něco navíc
Třeba se něco navíc stálo.
A přesně vím, že není nic
Co by jen tiše vyprchalo.
Ty poslouchala co jsem řekla,
Ty dělala, že není slyšet.
Až budu příště mluvit navíc
Nebude to o něco tišší.
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (0)