Miluj mne
Anotace: Aby netvrdla srdce
Miluj mne,
víš jako tehdy.
Je to mnoho let
a nám oběma změnily se rysy.
Miluj mne,
tak vzácně,
jako bych byl jediný na světě.
Neodcházej,
prosím,
ještě není konec básně.
Tam uvnitř jsem stále já,
počkej, jen dopíši pár veršů mého života.
neodcházej,
možná je to naposled,
kdy se vidíme z očí do očí.
Miluj mne…
Komentáře (0)