souhlas s mademoiselle secret - najdi spůsob, jak to pustit ven ... ať se to vyplaví ...
např. popros někoho, komu důvěřuješ, at ti pomůže
někdy to lze vypustit, až když tě někdo jiný pevně drží
09.12.2009 14:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jestli je to jen zamilovanost,
mám pro Tebe dobrou správu,
zamilovanost tě přejde,
je to něco trochu jako chřipka
09.12.2009 10:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba