Anotace: Nemám, co bych ti víc mohla nabídnout, než své přátelství. (4.12.2009) Pro tajemného muže D-H.L.
já děkuji za Tvoji "ruku" kterou jsi přijala, když Ti ji neznámý člověk nabídnul, děkuji za poznávání, souhlasím netknuté určitě ne, každé setkání ovlivňuje, jako řekla liška Malému Princi, jsi zodpovědný za vše co jsi k sobě připoutal. to říká vše :)
krásná, líbí
20.02.2010 18:11:00 | losscar
"zůstane netknutá"? s tím bych polemizovala,
každé setkání dvou duší něco přinese, pro obě duše
"Kdykoli nám lidé zkříží cestu, vždycky pro nás mají poselství. Náhodná setkání neexistují. Ale to, jak reagujeme na tato setkání, určuje, zda jsme schopni obdržet poselství. Když mluvíme s někým, kdo nám zkříží cestu, a nevidíme poselství vztahující se k našim současným otázkám, neznamená to, že tam žádné poselství nebylo. Znamená to jen, že jsme ho z nějakého důvodu nezachytili. Proto bychom měli poselství hledat. Naše vzájemné styky se pak budou zpomalovat a stanou se záměrnějšími a cílevědomějšími."
Zdroj citátu:http://www.osud.cz/hledajici/detail.php?id=1053&action=kniha
09.12.2009 10:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba