Dobrá rada
Anotace: Pro lepší náladu
Kdo básně psal,ten kamen nehodí,
učiň ten samý čin,jenž sil ti nevezme,
však s šarmem mnohem smělejším.
Ať bolest způsobíš papíru, jenž perem rozervals.
A dál se štvi a stránky naplň něhou,touhou.
Duši svou zaprodej a pod cenou ji šlapce poslední
za náznak úsměvu věnuj .
Skřípavě drásá hrot pera běl papyru
v záhybech uvíznul strach z jeho samoty,
zvykej si v pocitech kde chybí bonmoty,
překonáš klín,když tvrdším jej vyrazíš.
Co malý vrch je vrcholem Pamiru,
poslední krok jímž úzkost svou porazíš.
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
Komentáře (0)