Žárlivost

Žárlivost

Anotace: Tak nějak... žárlivost je teď pro mého partnera velmi těžké ovládnout a tím pádem i pro mě. Asi to pak někdy napíšu i tak, jak to já cítím když on je tak žárlivý...

Semínko silné emoce
v Tobě jsem zasadila.
Semínko kruté reakce
v Tobě jsem růst nechala.
Semínko zlé inspirace
v Tvé duši lásku přerůstá.

Výhonek lidských slabostí
v Tvém nitru pomalu ožívá.
Výhonek temných starostí
Tvé srdce pevně smotává.
Výhonek vzpomínek na neštěstí
Tvou mysl zlehka zatmívá.

Mladý stromek žalu
ve Tvém těle roste.
Mladý stromek děsu
v Tvém srdci, duši,v kostech.
Mladý stromek strachu
tvé hrdlo prudce stahuje.

Vzrostlý dub Tvé sebelítosti
naplňuje Tvoji duši.
Vzrostlý dub Tvé žalosti
Tvoje ústa postupně oněmí
Vzrostlý dub Tvé bezmoci
Tvůj zdravý rozum zničí.

Staletý strom hněvu, neštěstí
Tě konat hrubě, krutě nutí
Staletý strom žárlivostí...
Autor mistake, 30.11.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí