Slib
Anotace: Taková směs, mini, akrostich a limerick.
Do ouška mi šeptá žena,
že se cítí podvedena.
Slíbil jsem jí čtyry kola,
teď má kočárek a vola.
Akrostich pro Leonku
Líbám ňadra tmavá
Exotika sálá
Ochotně se vzdává
Nedělej si vrásky
Kreolky jsou krásky
Amor našeptává
Limerick
Brno to je Morava,
pro Pražáky otrava.
Jejich hantec,
trhá boltec,
inu prostě otrava.
Přečteno 330x
Tipy 41
Poslední tipující: mkinka, Rikitan, Holis, Juraj Hrom, jita.1965, NikitaNikaT., Bíša, isisleo, Kapka, stravla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)