mám naspěch, tedy, jako vždycky
když nevolán se vetřu, drze
jen občas zvolním, sporadicky,
to ničím krásu, bořím tvrze
nepřítel snílků, bouřliváků,
každou prohledat znám skrýš
dám zhasnout světlu na majáku
jsem s tebou, že to netušíš?
***
Jiří senior
11.12.2009 10:13:00 | j.c.