nenasytná...
v jedné planetární mlhovině
přepadla mne
v mýdlové bublině
vesmírná cestovatelka...
rozdáme si to pane?
jakobych se umyl v ohni
dokonce i mars zčervenal
hematitem
kdo by to byl řek
že dojde na milování
v příbytku kosmickém....
slyšel jsem
že prý je to jako ve vaně
jen to necáká
/ehm asi ne tak úplně doslova/...
vesmírně
tady ovšem platí dvojnásob
zákon akce a reakce
/ještě že funguje erekce/...
takže?
však to znáte
pudy jsou někdy
prostě neovladatelné...
mám nápad!
protože ve stavu beztíže
je pohyb nepřítelem
/asi jako rozjet se
na houpacím koni
minovým polem/
přivážem se
/a napjal jsem šlachy/...
ona odvětila
já to věděla
že si poradíš
i když jsi plachý...
můžeš táhnout...
člověk by myslel
že chtěla hrát šachy
ale
představte si že ne
chtěla si mne jen omotat
a zdlábnout....
Přečteno 310x
Tipy 33
Poslední tipující: Juraj Hrom, zvířenka, Bíša, Mbonita, floreciente, isisleo, Psavec, maliska, Sleepwalker, Tanzania, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)