Trampolína...
Anotace: (9.12.2009) ztracena ve svých pocitech, ztracena mezi všemi...
Připadám si jak na trampolíně
jednou nahoře
jednou dole
v srdci gabro
nebo žulu?
Duše se rozpouští,
pod tíhou kamení
srdce zas zkomírá
při pomyšlení
na koho?
Je těžké uvědomit si,
rozpoznat,
kdo z těch všech
je hoden mé lásky
a kdo si zaslouží
jen kamarádem býti
Asi nebude lehké
rozhodnout
Co kdybych dál jen snila
a realitě se vyhýbala?
Vždyť se mi teď nějakou dobu
lásku obcházet dařilo
Proč jí je najednou tolik? ? ?
KDO?
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Helena Buchtová, Albertinka, kucky, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)