T U B U S
***
Jak v tubusu pouzdra
krčí se v rohu rozpoznaná touha
nadzvednout dýnko
kousek, jen kousek, malilinko
zahlédnout obzor a zažít slunko
rozpoutat den i noc
nevolat prázdnem o pomoc
zachytit ozvy, tlukotu hrudi
očima prostoru co jemně svrbí
lapit ta křídla, pokud se dvoří
do skrýše tvé něhu pak vnoří
***
Přečteno 359x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, J's .., Bíša, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, zenge, Psavec, stravla, modrá..., enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)