Vánoční čas v nás
Anotace: ... přeji všem krásné Vánoce ...
Vánoční čas
všechny jizvy zhojí v nás
Maličký vykupitel světa
do zimy vnáší horkost léta
Andělská křídla
hojnost lásky, dostatek jídla
Hezky strávenou vánoční dobu
a v duši Krista za ozdobu
Přečteno 745x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Jarka, Pevya, enigman, hašlerka
Komentáře (3)
Komentujících (3)